Yritykseni tarjoaa tekemääni kuvataidetta sekä tulevaisuudessa myös taideterapia- ja seksuaalineuvontapalveluja Eurassa ja lähialueilla. Koulutukseltani olen kiviseppä, tekstiiliartenomi, lähihoitaja sekä sairaanhoitaja amk. Olen suorittanut Satakunnan ammattikorkeakoulussa kuvataideterapian erikoistumisopinnot ja Tampereen yliopistokeskuksessa seksuaalineuvojan tutkinnon. Työkokemusta minulla on koulumaailmasta, psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä lastensuojelun perhekuntoutuksesta. Minulla on myös perhearviointikoulutus.

Taiteilija Ilona Auramaa

Koen taiteen tekemisen olevan osa terapiatyön jatkumoa, toivon voivani maalauksillani lisätä ihmisten hyvinvointia tuomalla heidän arkiympäristöönsä iloa, oivalluksia ja esteettisiä elämyksiä.

Yhteydenotot joko puhelimitse 045 613 2646 (mielellään tekstiviestillä, koska työskennellessäni en vastaa puhelimeen) tai sähköpostilla ilona@taideilona.fi.

Työhuoneeni sijaitsee Kauttuan Ruukinpuistossa, osoitteessa Sepäntie 2 A 2, 27500 Kauttua. Työhuone on avoinna vierailijoille toukokuussa la ja su klo 11-16, 12.6-29.7. välisenä aikana ti-su klo 11-16, aina Ruukinpuiston tapahtumien aikana sekä erikseen sovittaessa.

Y-tunnus: 3192392-4

Ilona Auramaan työhuone sijaitsee Kauttuan Ruukinpuistossa.