Taideterapia

Olen suorittanut Satakunnan ammattikorkeakoulussa taideterapian erikoistumisopinnot 2009, ja pitänyt sen jälkeen taideterapeuttisia ryhmiä ja yksilötyöskentelyitä sekä lapsille että aikuisille. Taideterapeuttinen työskentely ei vaadi osallistujalta minkäänlaisia kuvataiteellisia taitoja, ja soveltuu hyvin myös asiakkaille, joilla on vaikeaa ilmaista itseään sanallisesti. Huomioithan, että tarjoamani palvelu ei ole Kela-korvauksen piirissä. Ota rohkeasti yhteyttä jos taideterapia kiinnostaa.

Tulevaisuuden suunnitelmissani on myös taideterapian ja seksuaalisen hyvinvoinnin teemojen ympärille rakentuvien retriittien järjestäminen.

Seksuaalineuvonta

Olen suorittanut Tampereen yliopistokeskuksessa seksuaalineuvojakoulutuksen. Jos siis tunnet tarvetta keskustella mieltäsi askarruttavista seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä, tai haluaisit minut pitämään seksuaalineuvontaa vaikkapa oppilasryhmälle tai työyhteisölle, ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Hinnat

  • Taideterapia yksilöterapiana 75 € / 60 min . Yksilökäyntien määrä voi olla yhdestä kerrasta esim. puolen vuoden säännöllisiin käynteihin kerran viikossa. Taidetarvikkeet sisältyvät hintaan. Tutustumiskäynti ilmainen.
  • Taideterapia max 6 henkilön ryhmässä 33 € / hlö 90 min. Ryhmät kokoontuvat aina vähintään 8 kertaa, viikon tai kahden välein. Taidetarvikkeet sisältyvät hintaan.
  • Seksuaalineuvonta 75 € / 60 min. Seksuaalineuvonnan käyntikerrat sovitaan yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Neuvontaan voi osallistua yksin tai kumppanin kanssa yhdessä. Neuvonta on mahdollista myös Teams-yhteyden kautta.