Olen piirtänyt ja maalannut aina. Aloitin esittävillä akvarelleilla ja öljymaalauksilla, nykyään tekniikkani on akryyli, joka sopii nopeaan tapaani maalata. Työni syntyvät hyvin intuitiivisesti, maalaus muotoutuu omana prosessinaan, joskus yhdellä istumalla, joskus kuukausien aikana, ja lopputulos on usein itsellenikin yllätys. Usein huomaan ajankohtaisten aiheiden, esimerkiksi huolen luonnon tilasta ilmestyvän maalauksiini. Esittävyys maalauksissani on satunnaista, ja pidän siitä, että katsoja tulkitsee työtäni omalla tavallaan ja omista lähtökohdistaan, löytää niistä jotain itselleen tärkeää. Vaikka työni ovat pääsääntöisesti abstrakteja, saan innoitusta luonnosta, sen pienistä yksityiskohdista, sammaleista, kivistä sekä maisemasta. Myös kirjallisuus ja musiikki on minulle tärkeä inspiraation lähde.

Maalaan kuitenkin hiljaisuudessa, koska haluan, ettei mikään ulkopuolinen virike vaikuta maalausprosessiini, maalatessa läsnä olen vain minä, kangas ja värit.

Myynnissä olevat maalaukset

Huomioithan, että valaistusolosuhteet ja tietokoneen näyttö muuttavat aina jonkin verran maalauksen värejä, myös koon hahmottaminen kuvasta voi olla vaikeaa. Parhaimman käsityksen maalauksesta saa aina paikan päällä. Sinulla on mahdollisuus tulla katsomaan maalauksia työhuoneelleni tai sovittaa niitä omassa kodissasi ennen ostopäätöstä.

Yhteydenotot joko puhelimitse 045 613 2646 (mielellään tekstiviestillä, koska työskennellessäni en vastaa puhelimeen) tai sähköpostilla ilona@taideilona.fi.

Työhuoneeni sijaitsee Kauttuan Ruukinpuistossa Alvar Aallon terassitalossa, osoitteessa Alvar Aallontie 4, 27500 Eura. Työhuone on avoinna Ruukinpuiston tapahtumien yhteydessä ja sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Katso kuvat sivulla: